Detta är F.T.D. Traslochi

Vi på F.T.D. Traslochi är ett företag som erbjuder tjänster inom flytt och städ. Vi är baserade i Gustavsberg. Därifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Oss är du därför varmt välkommen att vända dig till oavsett vilken del av Stockholm med omnejd som du bor någonstans. Vi kommer mer än gärna hem till dig eller till ditt kontor oberoende av vilken del av staden det rör sig om.

Våra priser

Vi på F.T.D. Traslochi utmärker oss bland annat genom våra priser. Vi erbjuder nämligen några av de mest förmånliga priserna inom branschen. Tveka därför inte på att vända dig till oss för att få hjälp med din flytt eller att få städhjälp. Vi ser fram emot att få höra från dig och åt att kunna ge dig den hjälp som du är i behov av.

Vi bryr oss om miljön

Vi på F.T.D. Traslochi är också ett företag som bryr oss om miljön och tar den på allvar. Just därför strävar vi alltid efter att erbjuda en så miljövänlig service som möjligt. Det gör vi i sin tur genom att använda oss av miljövänliga produkter samt alltid försöka hålla våra utsläpp så begränsade som möjligt.